Vapaaehtoiseksi UNBROKEN 2021 kilpailuun?

 

ILMOITTAUDU VAPAAEHTOISEKSI

ILMOITTAUDU TUOMARIKSI

 

Unbroken-kisatapahtuma vaatii onnistuakseen paljon työtä. Tarvitsemme useita vapaaehtoisia monenlaisiin tehtäviin. Haussa on rakentajia, roudareita, järjestyksenvalvojia ja tuomareita. Tarvitsemme lisäksi mediaväkeä kuvaajiksi ja some-juttuihin. Baari, kahvila ja siisteysosasto vaatii myös ahkeria tekijöitä. Vapaaehtoisena pääset seuraamaan paraatipaikalta tätä hienoa urheilutapahtumaa.

Ilmoittaudu nyt vapaaehtoiseksi UNBROKEN 2021 -kilpailuun ja samalla varmistat paikkasi vuoden huikeimman kisan aitiopaikalta!!

Kaikille vapaaehtoisille on kisakokemuksen lisäksi tarjolla NoPainin paita kruunaamaan kisa-asu. Lisäksi varaamme lämpimän aterian kisapäiville sekä tietysti tarjolla on kahvion antimia. Priorisoimme valinnassa niitä, jotka pääsevät mukaan vähintään kahdeksi päiväksi.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi TÄSTÄ

Tuomariksi UNBROKEN 2021 kilpailuun?

Ilmoittaudu nyt tuomariksi UNBROKEN 2021 kilpailuun ja samalla varmistat paikkasi vuoden huikeimman kisan aitiopaikalta!!

Kaikille tuomareille on kisakokemuksen lisäksi tarjolla NoPainin uutuus trikoot tai shortsit sekä t-paita kisa-asuksi. Lisäksi varaamme tuomareille lämpimän aterian kisapäiville sekä tietysti kahvion antimia. Priorisoimme tuomarivalinnassa niitä, jotka pääsevät mukaan vähintään kahdeksi päiväksi.

Ilmoittaudu tuomariksi TÄSTÄ