UNBROKEN KESÄCUP 2020

UNBROKEN-kilpailu järjestetään kesällä 2020 CUP-muotoisesti!

Mukana on paljon uusia MASTERS-ikäluokkia sekä TEENS <20 -sarja ja yleisessä sarjassa on tarjolla kaksi tasoa ELITE ja RX. 2020 UNBROKEN CUP -voittajat lunastavat paikkansa suoraan kevään 2021 UNBROKEN -loppukilpailuun.

2020 CUP -voittajille sekä kaikille osallistujille on luvassa myös superhyviä palkintoja! Tarjolla on mm. uusia rannetietokoneita, urheilutekstiileitä sekä lisäravinteita yhteistyökumppaneiltamme.

UNBROKEN 2020 CUP -osakilpailut kilpaillaan heinäkuussa, elokuussa ja syyskuussa. Kisalajit julkaistaan kuun alussa ja aikaa niiden tekemiseen on kaksi viikkoa. Lajit voi suorittaa kuka tahansa ja missä tahansa!

10 kärjen joukkoon kuuluvilta pyydetään katsottaviksi videot, jotka tulee ladata YouTubeen. Lajeja varten tarvitset ainakin hyppynarun, kahvakuulan, levytangon ja painoja sekä Concept 2 -merkkisen soutulaitteen.

Tarkemmat säännöt, liikestandardit sekä lajit laitamme nettisivuille ja kisasovellukseemme.

 

Osallistuminen maksaa 29€ ja se tulee maksaa kisasovelluksen kautta.

(Huom! Masters -sarjoihin osallistuaksesi sinun tulee olla täyttänyt sarjan vaatima ikä 4.7.2020 mennessä!)

ENDURANCE CUP JA STRENGTH CUP 2020

UNBROKEN 2020 Kesä CUP -kilpailun yhteydessä Reppi.fi järjestää erilliset ENDURANCE ja STRENGTH CUP -osakilpailut, jotka hakevat Suomen kestävintä ja Suomen vahvinta CrossFit -urheilijaa vuosimallia 2020.

Oletko sinä boksin vahvin tai onko koneesi se kaikista kestävin?

Otetaan siitä selvää ja katsotaan, kuinka pärjäät muita vastaan. ENDURANCE ja STRENGTH CUP ovat UNBROKEN -kilpailusta erillisiä skaboja ja niihin voi osallistua kuka tahansa!

Osakilpailut kilpaillaan heinäkuussa, elokuussa ja syyskuussa samanaikaisesti UNBROKEN 2020 Kesä Cupin kanssa. Kisalajit julkaistaan kuun alussa ja aikaa niiden tekemiseen on kaksi viikkoa.

10 kärjen joukkoon kuuluvilta pyydetään katsottaviksi videot, jotka tulee ladata YouTubeen.

STRENGTH CUP -lajeja varten tarvitset ainakin levytangon ja painoja ja ENDURANCE CUP -lajeja varten Concept 2 merkkisen soutulaitteen.

Tarkemmat säännöt, liikestandardit sekä lajit laitamme nettisivuille ja reppi.fi -kisasovellukseen.

Osallistuminen maksaa 29€ kummankin CUP:in osalta ja se tulee maksaa kisasovelluksen kautta.

Mikäli osallistut myös UNBROKEN 2020 -kilpailuun kisamaksu ENDURANCE- tai STRENGTH CUP:in osalta puoliintuu.