Suomen kovakuntoisin sotilas?

Unbroken 2020 hakee yhteistyössä Sotilasurheiluliiton kanssa Suomen kovakuntoisinta sotilasta vuosimallia 2020.

Sotilaille löytyvät omat kilpasarjat kilpailun järjestelmästä.

Tarjolla on yleisen sarjan lisäksi myös sotilas masters 40 sarjat. Jotta voit kilpailla sotilas -sarjoissa tulee sinun olla puolustusvoimissa työsuhteessa.

Sotilassarjat palkitaan erikseen erinomaisin tuotepalkinnoin.

Sotilaiden pääpalkintona on upouudet Garmin Instinct Tactical -rannetietokoneet.

Voittajien lisäksi palkitaan myös aktiivisin eli eniten urheilijoita mukaan kerännyt varuskunta.

STRENGTH ja ENDURANCE -kilpailut

Myös sotilaille tarjolla on UNBROKEN cup -kilpailun lisäksi erilliset STRENGTH ja ENDURANCE -kilpailut, joissa haetaan Suomen vahvinta ja Suomen kestävintä sotilasta vuosimallia 2020. Näihin kilpailuihin voit ilmoittaa järjestelmässä erikseen.

Kilpailumaksu on 45€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä järjestelmän kautta. Mikäli osallistut UNBROKEN kokonaiskilpailun lisäksi myös STRENGTH tai ENDURANCE cuppeihin, näiden kilpailuiden osallistumismaksut puolittuvat.

Sotilaiden lajit, säännöt tai kisastandardit eivät poikkea yleisestä UNBROKEN -kilpailusta. Kilpailulajeja varten tarvitaan kahvakuula, hyppynaru, levytanko ja levypainoja sekä Concept 2 -merkkinen soutulaite.

Kilpailu käydään kesällä 2020 heinä-, elo- ja syyskuussa. Jokaisen kuun alussa julkaistaan uusi laji ja aikaa lajin tekemiseen on kaksi viikkoa. Tarkat tiedot lajista sekä lajin suorittamisesta löytyy kilpailujärjestelmästä.

10 kärjen joukkoon kuuluvilta pyydetään katsottaviksi videot, jotka tulee ladata YouTubeen.

Älä enää odota, vaan todista mistä sinut on tehty ja ilmoittaudu mukaan!