Karsinnan tulosten perusteella ratkaistaan Suomen kovakuntoisin joukko-osasto tai varuskunnan urheiluseura ry.

SOTILASSARJA

Kovakuntoisin sotilas

Osana vuoden 2021 Unbroken -kilpailua ratkaistaan Suomen kovakuntoisin sotilas. Kilpailuun voi osallistua Puolustusvoimissa, Rajavartiolaitoksessa tai niiden oppilaitoksissa palvelevat henkilöt.
 
Yksilökilpailun parhaat ratkeavat 20.-22.8.2021 järjestettävässä loppukilpailussa. Kutsun loppukilpailuun saavat karsinnan viisi parasta naista ja miestä. 
 
Karsinnan tulosten perusteella ratkaistaan Suomen kovakuntoisin joukko-osasto tai varusmiesten urheiluseura ry. Joukkueen lopputulos muodostuu 3 parhaan jäsenen tulosten perusteella. Joukkueessa voi olla miehiä, naisia tai molempia eikä maksimimäärää ole rajattu.
 

KARSINTA

Loppukilpailuun päästäkseen 5 parhaan miehen ja naisen tulee läpäistä etänä suoritettavat OnLine -karsinnat. Sotilaat suorittavat karsintalajit Masters 45-49 sarjojen (naiset ja miehet) standardien mukaan. Vaativia liikkeitä on täten vähemmän.
 
Joukkuekilpailun parhaat ratkeavat karsinnan tulosten perusteella.
 
Karsinta suoritetaan juoksevalla kellolla yhtenä vetona. Karsinnassa on kolme erillistä osaa, jotka pisteytetään sijoitusten mukaisesti erikseen. Karsinnassa testataan niin urheilijan voimatasoja, hapenottokykyä kuin liiketaitoa. Liikkeet ovat CrossFit -harjoittelusta tuttuja omalle ikäluokalle sopivaksi skaalattuja.
 
Karsintaa ei tarvitse erikseen videoida, vaan karsinnan suorittaja on vastuussa liikkeiden oikeaoppisesta suorittamisesta. Jokaisella karsintaan osallistuvalla tulee olla toistoja hyväksymässä asiansa osaava tuomari, jolta voimme kysyä tarvittaessa lisätietoja suorituksesta.
 
Karsintaan ilmoittautuminen aukeaa 28.12.2020 reppi.fi järjestelmään, jota kautta myös osallistumismaksu suoritetaan.
Karsintalajit julkaistaan maanantaina 25.1.2021 klo 12:00 reppi.fi palvelussa sekä Unbroken nettisivuilla.
Tulokset tulee olla laitettuna reppi.fi järjestelmään urheilijan toimesta maanantaina 8.2.2021 klo 12:00 mennessä.
 
Karsintoihin ilmoittaudutaan reppi.fi palvelun kautta maksamalla karsintamaksu sekä täyttämällä omat tiedot ja oikea kilpailusarja järjestelmään.
Karsintamaksu on karsintalajien julkistamiseen saakka 19€ ja tämän jälkeen 29€ karsinnan päättymiseen.
 
Selvitä, tukeeko varuskuntasi varuskunnan urheilijat osallistumistasi karsintamaksun osalta!

JOUKKUEKILPAILU

UNBROKEN 2021 karsinnan yhteydessä etsitään myös Suomen kovakuntoisin joukko-osasto!
 
Kerää joukko-osastostasi tai varuskunnan urheilijat ry:n seurastasi porukka ja ilmoittautukaa jokainen mukaan karsintaan.
 
Karsinnan tehtyänne kolmen parhaan urheilijan tulos huomioidaan, kun laitetaan joukko-osastoja ja varuskunnan urheilijoita järjestykseen.
 
Parhaan kolmen tulos siis ratkaisee joukkueenne tuloksen, mutta mukana joukkueessa voi olla niin monta karsijaa kuin vain suinkin joukko-osastostanne irtoaa. Maksimimäärää ei ole rajattu ja mukana voi olla niin miehiä kuin naisiakin. Karsinnat onkin hieno tehdä porukassa toisia kannustaen.
 
Sotilasurheiluliitto palkitsee kovakuntoisimman joukko-osaston tai varuskunnan urheilijat ry:n. –
Onko se sinun yksikkösi?
 
Karsintaan tulee jokaisen ilmoittautua erikseen ja se tehdään reppi.fi järjestelmän kautta tästä.

LOPPUKILPAILU

Loppukilpailu käydään kolmen päivän aikana 20.-22.8.2021 Tapiolan Urheiluhallilla Espoossa. Sotilassarjan kilpailulajit suoritetaan kahden päivän aikana myöhemmin ilmoitettavina päivinä. Loppukilpailuun pääsevät karsinnan  5 parasta naista ja miestä, jotka ovat lunastaneet kilpailupaikkansa 21.2.2021 mennessä (maksaneet loppukilpailun osallistumismaksun).

YHTEYSTIEDOT
Mikäli sinulla on kysymyksiä kilpailusta tai ilmoittautumisesta,
ota yhteyttä: tuki@reppi.fi

Kilpailun järjestäjää CrossFit 8000 / Summit Ventures Oy

Yhteyshenkilö:
Jukka-Pekka Peltonen
UNBROKEN 2021 Kilpailun johtaja
p. 040 838 2806

UB MILITARY WINNER 2021