KILPAILIJAT

KILPAILIJOILLE

UNBROKEN kilpailu järjestetään jo 8. kertaa ja se etsii kovakuntoisimmat miehet ja naiset nyt eri ikäryhmissä sekä kovakuntoisimmat Teens urheilijat.

KARSINTA

Loppukilpailuun päästäkseen urheilijat tulee läpäistä etänä suoritettavat OnLine -karsinnat.

 

Karsinta suoritetaan juoksevalla kellolla yhtenä vetona. Karsinnassa on kolme erillistä osaa, jotka pisteytetään sijoitusten mukaisesti erikseen. Karsinnassa testataan niin urheilijan voimatasoja, hapenottokykyä kuin liiketaitoa. Liikkeet ovat CrossFit -harjoittelusta tuttuja omalle ikäluokalle sopivaksi skaalattuja.

 

Karsintaa voi osallistua kuka tahansa. Karsintaa ei tarvitse erikseen videoida, vaan karsinnan suorittaja on vastuussa liikkeiden oikeaoppisesta suorittamisesta. Jokaisella karsintaan osallistuvalla tulee olla toistoja hyväksymässä asiansa osaava tuomari, jolta voimme kysyä tarvittaessa lisätietoja suorituksesta.

 

Karsintalajit julkaistaan maanantaina 25.1.2021 klo 12:00 reppi.fi palvelussa sekä Unbroken nettisivuilla.

Tulokset tulee olla laitettuna reppi.fi järjestelmään urheilijan toimesta maanantaina 8.2.2021 klo 12:00 mennessä.

 

Karsintoihin ilmoittaudutaan reppi.fi palvelun kautta maksamalla karsintamaksu sekä täyttämällä omat tiedot ja oikea kilpailusarja järjestelmään.

Karsintamaksu on karsintalajien julkistamiseen saakka 19€ ja tämän jälkeen 29€ karsinnan päättymiseen.

Tätä kilpailuelämystä et unohda. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan!
Attitude is everything!

LOPPUKILPAILU

Loppukilpailu on tänä vuonna suurempi kuin koskaan ja se kilpaillaan kolmen päivän aikana 7.-9.5.2021 Espoossa Tapiolan Urheiluhallilla.

Perjantain kilpailupaikka ilmoitetaan urheilijoille lähempänä kilpailua.

Loppukilpailuun pääsevät karsinnan parhaat urheilijat sarjoittain seuraavasti:

ELITE – YLEINEN: 20 karsinnan parasta miestä ja naista

RX – YLEINEN: 30 karsinnassa seuraavaksi tullutta

TEENS <20: 10 karsinnan parasta miestä ja naista

MASTERS 35+: 10 karsinnan parasta miestä ja naista

MASTERS 40+: 10 karsinnan parasta miestä ja naista

MASTERS 45+: 5 karsinnan parasta miestä ja naista

Masters sarjoissa urheilijan tulee olla täyttänyt sarjan vaatima ikä kilpailun alkuun eli 7.5.2021 mennessä ja teens sarjassa urheilijan tulee olla alle 20 vuotta 9.5.2021 saakka.

Loppukilpailupaikka tulee lunastaa reppi.fi palvelun kautta 21.2.2021 mennessä maksamalla loppukilpailumaksu 85€. Mikäli kilpailupaikkaa ei lunasta määräaikaan mennessä, kilpailupaikka siirtyy karsinnassa seuraavana olleelle urheilijalle.

 

Vuoden 2020 Unbroken Summer CUP sarjojen 3 parasta urheilijaa saavat suorat kilpailukutsut loppukilpailuun eikä heidän tarvitse osallistua karsintaan. Kutsu tulee hyväksyä reppi.fi järjestelmän kautta 21.2.2021 mennessä.

 

Loppukilpailussa testataan urheilijaa mahdollisimman monipuolisesti ja voittajaksi selviytyvät kovakuntoisimmat urheilijat, jotka osaavat sopeutua kilpailutilanteeseen ja eteen tuleviin haasteisiin parhaiten. Unbroken tyyliin emme aio paljastaa kilpailulajeista liikaa etukäteen, mikä on osa kilpailua. Perjantain kilpailupäivä on jälleen mysteeri ja lauantain sekä sunnuntain aikana kisatunnelma nousee kattoon Tapiolan Urheiluhallin hornankattilassa!

YÖPYMINEN JA SAAPUMINEN PAIKAN PÄÄLLE

Läheltä Tapiolasta ja Kilosta löytyy mm. Sokos Hotel ja Scandic.

Paikan päälle Tapiolan Urheiluhallille pääsee hyvin metrolla (Asema: Urheilupuisto), joten yöpyminen myös Helsingin keskustassa on mahdollista.

Mikäli saavut aamulla autolla, noudata parkkeerausohjeita ja pysäköi UNBROKEN –tapahtumalle tarkoitetulle hiekkakentälle hallin läheisyyteen.

URHEILIJAN HUOLTO

Jokaiselle CrossFit –salille on varattu yksi (1) huoltajalippu kolmea (3) salilta tulevaa urheilijaa kohden. Huoltajaliput saat ilmoittautumisen yhteydessä perjantaina. Kaikki muut huoltajat ja valmentajat tarvitsevat oman pääsylipun. 

PALKINNOT

Kilpailun voittajat palkitaan erikseen erinomaisilla yhteistyökumppaneiden tuotepalkinnoilla!

Muistakaa rehti urheiluhenki!