YLEISÖLLE

YLEISÖLLE

UNBROKEN kisataan lauantaina 27.10.2018 Tapiolan Urheiluhallilla, Espoossa (Urheilupuistontie 2, Espoo)

Liput tapahtumaan 25€. Liput myy Liveto.fi.
(alle 7v tapahtumaan ilmaiseksi)

AIKATAULU

Ovet aukeaa klo 08:30
Ensimmäinen laji alkaa klo 09:00.
Finaalit päättyvät klo 18:00 mennessä.

Tarkempi aikataulu lajeineen ilmoitetaan lähempänä kilpailua.

SAAPUMINEN PAIKAN PÄÄLLE

Lähelle tapahtumapaikkaa tulee Suomen kuuluisin Länsimetro, jota suosittelemme käytettäväksi. (asema: Urheiluipuisto, josta kävelymatkaa noin 400 metriä)

Autoilijat – huomioikaa, että tapahtumapäivänä Tapiolan Urheilupuistossa on myös useita muita tapahtumia (mm. Muodostelmaluistelun sekä Veikkausliiga jalkapallon isot kilpailut) ja parkkitilaa on rajoitetusti. Noudata parkkeerausohjeita.

KISATORI

Paikan päällä Tapiolan Urheiluhallilla on yhteistyökumppaneiden tuotteita ja maahantuojien eriä edulliseen kisahintaan!

Kisapaikalla pääset tutustumaan vaativankin CrossFit –urheilijan tarpeet täyttävään harjoitteluelektroniikkaan, sillä paikan päältä löydät uusimmat mallit niin Garmin rannetietokoneista kuin Compex lihasstimulaattoreistakin.

Rehband ja RockTape tarjoavat superedulliset polvenlämmittimet kyykkääjille sekä erilaiset muut tuet ja suojat mm. voimisteluliikkeiden tekemiseen.

Kompressiovarusteuutuudet löydät ZeroPointin ständiltä ja viimeisen CrossFit –lookin stailaat Stancen sukilla sekä tietysti Strike Movement kengillä ja vaatteilla.

Energiaa ja buustia päivääsi tuo niin TehoSport kuin Nocco ja Barebells maistiaiset sekä Dexalin uudet BCAA –poretabletit.
Paikan päällä on toki tarjolla Ravintola Pisaran maittava lounas sekä oman Unbroken –kahviomme antimia.